Jouw ideaalvoorstel in 1-2-3

Nooit meer stilzwijgend verlengd, beloofd. Altijd voordelige elektriciteit en gas, nooit meer zorgen.

Registreren

Een ideaalvoorstel voor het beste energiecontract

Gaele houdt dagelijks de energiemarkt in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen. We doen je een persoonlijk voorstel, we beheren en volgen alles voor je op en nemen alle administratie van je over. Met Gaele bespaar je tijd, zorgen én geld.
Wij doen je een ideaalvoorstel, gebaseerd op de som van 5 voordelen:
  1. Goedkope energie
  2. Altijd advies inbegrepen
  3. Ecologisch, met 100% groene energie
  4. Langetermijn samenwerking
  5. En nooit stilzwijgend verlengd
Bekijk de video

een initiatief van
Registreer je en begin met besparen
Aanhef *

Veranderen of niet, jij kiest

Wij verwittigen jou voor iedere contractwijziging. Er is absoluut geen verplichting om van energieleverancier te veranderen. Je hebt 14 dagen tijd om ons te laten weten dat je niet wenst in te gaan op het voorstel. Vind je het voorstel wel interessant, dan zal dit na 14 dagen automatisch gevalideerd worden.

Zo hoef jij niet langer elk jaar, 2 maanden voor het eind van jouw contract, na te gaan of het voordelige tarief waarvan je genoot nog wel de interessantste optie op de markt is.

Regel je toch liever alles zelf? Geen probleem, ook dit is mogelijk. Wijzig jouw keuze op jouw profielpagina na jouw registratie.

Gaele genomineerd voor Trends Gazelle

Volgens Trends Gazelle behoort ons moederbedrijf Enbro, en zo ook Gaele, tot de 100 snelst groeiende ondernemingen in de categorie middelgrote bedrijven. Een mooie nominatie die enkel mogelijk is dankzij jullie! Onze community blijft groeien, wat voor jou enkel voordelen oplevert. Hoe meer mensen overtuigd zijn van Gaele, hoe beter wij kunnen onderhandelen met grote energiebedrijven over de juiste prijzen voor elektriciteit en gas. Finaal geniet jij van een ideaalvoorstel.